Giving Back While Broke: Hvordan spiller en liten Bill-Paying Roulette fikk meg til a gi makt av bilder til barn i Mexico.

Se og Sprout-prosjektet er en kreativ kollektiv, internasjonal utveksling jeg opprinnelig ble lansert for tsunamiforeldrelose i Khao Lak Thailand, berort av den 2004 asiatiske tsunamien. Jeg tar med digitale kameraer til ungdom i underutviklede land og l rer barna hvordan de skal brukes.

Dette prosjektet er dedikert til a samle barn fra ulike bakgrunner og samfunn og veilede dem til a skyte bilder, skrive og koble sammen med nye venner og hverandre. Hvert barn far et kamera og l rte det grunnleggende om fotografering, og deltar i ulike verksteder og utforskende fotturer. Alt fortjeneste fra bilder solgt i vare show gar tilbake til hvert barn som skjot det. Hensikten er a dele begrepet uttrykk, oke selvtilliten og presentere ideen om selvforsyning.

Den 12. desember mottok jeg en e-post fra Refugio barnehjemmet jeg hadde kontaktet, Dan Rios donasjonskoordinator skrev: «Forst vil jeg takke for interessen for vare nydelige barn. Jeg er sikker pa at de vil stjele hjertet ditt nar du moter dem. . Prosjektet ditt er veldig interessant og alt som introduserer kreativitet til livet til disse barna er mer enn velkommen. «Amen. Mitt hjerte stakk.

Samme dag fortalte Anne meg at hennes CVIS medstifter Tamra sendte en epost ut til hele byen og spurte om noen var villig til a donere en utleie til prosjektet mitt. Innen to e-postmeldinger vi hadde et studium donert (takk Valerie Bach og Jim Cassell) spilte litt flere regninger og flyselskaps kjoreloproulett, kjopte en billett til Mexico, tre tjuefire kameratillasjoner trickled inn, tre venner meldte seg til meg og plutselig Se og spire Mexico var pa den maten.

Hoydepunktet ble spurt av ulike studenter «gjor vi dette igjen i morgen?» Jeg kunne bare love tre tomorrows til Olivia, Cecilio, Osmar og Sebastian. De burde kunne gjore dette i morgen og i morgen etter det. Etter den tredje dagen horte jeg en av foreldrene spurte hvordan hun kunne finne et kamera for datteren sin i tide til jul. Kanskje en dag vil jeg finne ut en mate a starte et kreativt kunst / yrkesrettet program pa hvert sted vi jobber med.

Stifterne til CVIS, Anne og Johann Ackermann, tidligere New York-borgere, slo pa fulltid Sayulita-innbyggere, og Tamra og Theo Koch skapte en helhet av et skolekonsept. CVIS er denne lille skolen full av sa mye visjon, fra en b rekraftig utdanningsmodell til internasjonale l rere, en spesiell hage laget av studentene, og en mangfoldig student kropp fra forskjellige kulturer og bakgrunner.

Grunnleggerne av denne skolen hadde ingen ide om hvordan a bygge en skole, jeg vet dette for et faktum, men deres visjon var kraftigere enn deres mangel pa erfaring. Mens de ikke har noen grand plan hvordan de far en million dollar for a holde skolen voksen – skolen er oppe og en dag vil de ha steder i andre land, dette har jeg ingen tvil om.

I likhet med prosjektet mitt var det mange naysayers om skolen deres; samfunnet var ikke sa ivrig etter forandring, lokale foreldre trodde de var en haug med hippier som rullet i a skyve fremgang pa dem. Morsomt, Sayulita har na et resirkuleringsprogram takket bare til CVIS. Skolen har for oyeblikket sekstiogte studenter innmeldt etter bare fire maneders apning. Baby skritt. Nar du re dine ideer du kobler deg til likemindede mennesker og resten kommer til a falle pa plass.

En time unna Sayulita var var tid pa Refugio barnehjem en annen form for l ring og glede. A se femtiotre barn fra 10 ar til tolv ar bor under ett tak med sa mye forbindelse og positivitet var en leksjon for meg. Refugio drives av familien Rios og finansieres bare pa private donasjoner. Mens barna ikke har foreldre, har de et hus fullt av sosken som elsker og bryr seg om dem. De dukker opp for hverandre, men det erstatter ikke beroring, fysisk kj rlighet eller oppmerksomhet. De festet til vare ansatte som lim; De var veldig klemte og er ganske sultne for en pa en tilkobling, sa denne erfaringen var en god for dem.

De ti barna vi tok pa fotturen gjennom byen gikk gjennom byen med en folelse av stolthet som holdt kameraene som naboene spurte hva de gjorde. Deres entusiasme var ubemerket, da de trykte sine to favorittbilder, delte de hver med slik tillit og stolthet, jeg folte meg bare beryktede, de har ikke tilgang til denne typen kreative uttak regelmessig.

Se og Sprout-prosjektet er bare et lite fro som er plantet, akkurat som CVIS og The Refugio Orphanage. Foresporsler om a bringe prosjektet mitt til ulike barnehjem og land kommer ofte til innboksen min. Selv om jeg ikke na akkurat hvordan vi kommer dit, vet jeg om jeg ma legge ut betaltegningen, vil jeg. Jeg kan leve i det midlertidige morket med sa mye lys og muligheter framover.